1. Termeni generali

Autostar este denumirea comerciala a SC AUTOSTAR SRL, persoana juridica cu sediul in Bacau, Str. Tineretului, Nr. 54, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J04/7/1991, avand CUI 943860.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului.

Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.autostarbacau.ro, Autostar isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

2. Drepturi de autor

Continutul site-ului www.autostarbacau.ro este proprietatea SC AUTOSTAR SRL.

Autostar garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.autostarbacau.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Autostar fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC AUTOSTAR SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

3. Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@autostarbacau.ro

4. Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de SOF SERVICE exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Autostar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC AUTOSTAR SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC AUTOSTAR SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Autostar nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

5. Politica de livrare si plata a serviciilor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

Dupa finalizarea si achitarea comenzii, veti fi contact(a) de catre un operator, iar in maxim 48 de ore produsul sau serviciul dvs va fi livrat.

Produsele (piesele auto) sunt livrate printr-o firma de curierat, costul de livrare fiind asigurat de compania noastra, iar pentru cei care sunt din orasul Bacau, pot ridica piesele direct de la sediul nostru.

Serviciile si produsele noastre se pot achita doar cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar Autostar nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

7. Politica de retur

Produsele cumparate de la SC AUTOSTAR SRL pot fi returnate în urmatoarele situatii:

a) Produsul pe care l-aţi primit nu este conform cu specificaţiile de pe website-ul nostru;
b) V-a fost livrat din greşeală alt produs decât cel comandat;
c) Produsul comandat este nefuncţional;
d) Produsul s-a defectat în termenul de garanţie;
e) Clientul doreşte să renunţe la cumpărare;

Conform legistaţiei în vigoare, clienţii (persoanele fizice) au dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Renunţarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate pe site sau prin comandă telefonică şi livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (fără semne de utilizare, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile de la retur.

În cazul în care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, respectiv prezintă urme de manipulare, SC AUTOSTAR SRL va diminua suma returnată cu o sumă corespunzatoare stadiului în care se află aceste produse.

Conform art. 14 din OUG 34/2014, Consumatorul este reponsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor,
rezultată din manipularea acestora.

Pentru a returna un produs, contactaţi-ne telefonic sau pe e-mail.

8. Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Autostar, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@autostarbacau.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

9. Alti termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Autostar pentru utilizarea acestui site.

Autostar verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.